?Ostatnio mieliśmy okazję wystąpić na wydarzeniu z cyklu Upgrade Your Business organizowanym przez Startup Podbeskidzie. Tematem przewodnim było: Twoja firma może sprzedawać lepiej! ?Nasza koleżanka z zespołu Dorota Gryglak opowiadała o Influencer Marketingu, co spotkało się ze sporym zainteresowaniem. Trudno ja zagiąć pytaniem w tym temacie, skoro w WhitePress współtworzy dział Influencer od podstaw ;)? ?Cieszy nas, że takich spotkań merytorycznych i inicjatyw jest coraz więcej i w każdym mieście można coś dla siebie znaleźć. Jedną z nich są m.in. spotkania CRASH Mondays, których jesteśmy partnerem. ?? Dziękujemy Startup Podbeskidzie za zdjęcia ?
2020-02-24, 12:01

?Nasza koleżanka z zespołu Dorota Gryglak opowiadała

Dziękujemy Startup Podbeskidzie za zdjęcia ?