??O testach A/B słyszał chyba każdy, a wykorzystuje je ten kto chce poprawić konwersje na swojej stronie. Temat niby prosty, ale czasami możemy się zdziwić jak klienci reagują na treść i wygląd naszej reklamy/banera ?. Nam może się wydawać, że wszystko jest super, a rzeczywisty odbiór będzie zupełnie inny ?. ⚠️ Dlatego warto takie testy przeprowadzać u siebie i adekwatne wyciągać wnioski ⚠️. ? Pod względem SEO ma to znaczenie jakie czynniki rankingowe są brane pod uwagę oraz daje informacje, na które elementy warto zwrócić uwagę przy optymalizacji. ? Potestuj u siebie i sprawdź czy faktycznie Twój komunikat jest atrakcyjny dla klienta ?. Masz szerokie pole do popisu! Do dzieła ???.
2020-03-31, 07:18

Masz szerokie pole do popisu! Do dzieła ???.