??? Przypominamy, że już za dwa dni - 26 czerwca, odbędzie się BEZPŁATNE wydarzenie Online Marketing Day. ? Nasza ekspertka w dziedzinie Influencer Marketingu Dorota Gryglak poprowadzi dla Was prelekcję o godzinie 14:00. ? Dowiecie się m.in. jak dobierać influencerów do współpracy i analizować dane związane z zaangażowaniem i wiarygodnością. ⏰ Zarezerwujcie sobie czas! ⚠️ ? https://onlinemarketingday.pl/ #dzienzmarketingiem zapowiada się bardzo obiecująco w towarzystwie specjalistów takich jak: ? Krzysztof Marzec, DevaGroup ? Paweł Gontarek, Blog Zgreda o Pozycjonowaniu ? Milena Majchrzak, SEMSTORM ? Tomasz Stopka, SEMURAI ? Anna Ledwoń - Blacha, More Bananas ? Wojciech Szymański, Ideo Force ? Joanna Hałaszkiewicz, Verseo ? Małgorzata Tarnawska, Delante ? Piotr Michalak, Grupa TENSE ? Tomasz Chłodecki, Justtag Group ? Przemysław Michałek, Widoczni ? Paweł Bilczyński, #GoogleInternetoweRewolucje ? Julia Gołębiewska, Mindshare Poland ? Dagmara Rogowska, Shoper ? Ewelina Podrez, Fox Strategy Dodatkowo czekać na Was będzie sporo atrakcji. ??? Do zobaczenia❗️
2020-06-24, 11:05
⏰ Zarezerwujcie sobie czas! ⚠️

? https://onlinemarketingday.pl/

? Krzysztof Marzec, DevaGroup
? Paweł Gontarek, Blog Zgreda o Pozycjonowaniu
? Milena Majchrzak, SEMSTORM
? Tomasz Stopka, SEMURAI
? Anna Ledwoń - Blacha, More Bananas
? Wojciech Szymański, Ideo Force
? Joanna Hałaszkiewicz, Verseo
? Małgorzata Tarnawska, Delante
? Piotr Michalak, Grupa TENSE
? Tomasz Chłodecki, Justtag Group
? Przemysław Michałek, Widoczni
? Paweł Bilczyński, #GoogleInternetoweRewolucje
? Julia Gołębiewska, Mindshare Poland
? Dagmara Rogowska, Shoper
? Ewelina Podrez, Fox Strategy

Dodatkowo czekać na Was będzie sporo atrakcji. ???
Do zobaczenia❗️