??? Mamy to! Pierwszy taki moduł w sieci, czyli WIZYTÓWKA INFLUENCERA od WhitePress już jest dostępna. ?? ?☺️ Wizytówka ma ułatwić i przyspieszyć komunikację z potencjalnymi reklamodawcami oraz agencjami. Jest to taki biznesowy Linkedin dla influencerów. ? ?? Już teraz każdy kto prowadzi konto w mediach może mieć swoją prywatną wizytówkę w bardzo atrakcyjnej domenie z danymi analitycznymi, wykresami ?, statystykami ?, ofertami ?itp. Dotyczy to wszystkich kanałów w mediach społecznościowych. I to wszystko zupełnie ‼️BEZPŁATNIE‼️ ⚠️ Już nie musicie wymieniać się z klientem kosmiczną ilością maili, ani martwić się o wielkość przesyłanych plików i czy są one aktualne. Teraz wszystkie te dane macie w jednym miejscu. Wystarczy poświęcić 5 minut na założenie swojej wizytówki. ⏰? ? Reklamodawcy i agencje również na tym skorzytają, ponieważ mają podgląd w jednym miejscu w dane kont jakie ich interesują. Wystarczy skontaktować się z wybranym influencerem. ??? Wskakujcie na stronę i sprawdźcie jak to działa! ??? https://www.whitepress.pl/aktualnosci/129/wizytowka-influencera-darmowa-strona-komercyjna-dla-influencerow-od-whitepress%C2%AE
2020-06-25, 10:36

??? Wskakujcie na stronę i sprawdźcie jak to działa! ???