⚠️ Mamy dla Was praktyczny poradnik od Newspoint ? „JAK ODNOSIĆ KORZYŚCI Z SOCIAL MEDIA?", a w nim porady TOP specjalistów z branży, w tym komentarze ekspertów WhitePress: ➡️ Tomasz Biegun odpowiada jak działania social media przekładają się na wzmocnienie SEO. ➡️ Patrycja Górecka-Butora opracowała temat "Instagram, YouTube, TikTok - buduj społeczność miesiącami, albo zaangażuj influencerów". ? Pobierz tutaj: https://bit.ly/3bhCXLx ? ❓ Dlaczego warto pobrać tego darmowego e-booka? To ponad 8️⃣0️⃣ stron innowacyjnych wskazówek i pomysłów na kampanie w mediach społecznościowych, wyników najświeższych badań oraz przykładów wykorzystania mediów społecznościowych przez krajowych graczy.? Z poradnika dowiesz się o: ✅głównych powodach niepowodzeń start-upów; ✅etapach dojrzałości firm w social media; ✅marketingowych taktykach wspieranych przez social media; ✅wyborze właściwych platform social media, aby dotrzeć do swoich odbiorców; ✅utrzymywaniu klientów i przyciąganiu leadów marketingowych i sprzedażowych; ✅dbaniu o employer branding; ✅analizie konkurencji; ✅monitoringu social media; ✅ustalaniu właściwego czasu publikowania postów.
2020-09-01, 17:56

? Pobierz tutaj: https://bit.ly/3bhCXLx ?

Z poradnika dowiesz się o:

✅głównych powodach niepowodzeń start-upów;
✅etapach dojrzałości firm w social media;
✅marketingowych taktykach wspieranych przez social media;
✅wyborze właściwych platform social media, aby dotrzeć do swoich odbiorców;
✅utrzymywaniu klientów i przyciąganiu leadów marketingowych i sprzedażowych;
✅dbaniu o employer branding;
✅analizie konkurencji;
✅monitoringu social media;
✅ustalaniu właściwego czasu publikowania postów.