WhitePress na konferencji Power of Content Marketing
Już w najbliższy czwartek weźmiemy udział w konferencji Power of Content Marketing, która odbędzie się w Warszawie. Podczas konferencji będziemy mogli zaprezentować naszą platformę w formie krótkiego wystąpienia oraz materiałów reklamowych.
2015-05-24, 22:15

Program Power of Content Marketing 2015 powstał by pokazać, że skuteczne działania content marketing przynoszą realne pieniądze.  Międzynarodowi eksperci opowiedzą o swoich doświadczeniach w realizacji projektów content marketing, a każdy uczestnik będzie mógł wykorzystać ich wiedzę w swojej pracy.

Wśród prelengentów są: Rainer Burkhardt, Paweł Tkaczyk, Primož Inkret. Konferencja przeznaczona jest dla dyrektorów oraz specjalistów do spraw marketingu, dyrektorów oraz specjalistów do spraw komunikacji wewnętrznej oraz zewnętrznej, managerów agencji reklamowych i marketingowych, specjalistów do spraw komunikacji w mediach społecznościowych, specjalistów zajmujących się zarządzeniem i tworzeniem contentu. Więcej: http://www.powerofcontentmarketing.com/

Prezentację WhitePress poprowadzi Paweł Strykowski.

Zapraszamy serdecznie - liczymy na owocne dyskusje i nowe kontakty.

Paweł Strykowski
CEO