Ważna informacja formalna dla wydawców, reklamodawców i partnerów firmy. Od dnia dzisiejszego WhitePress funkcjonuje jako spółka z o.o. (Nazwa firmy to: WhitePress sp. z o.o.). Na podstawie art. 551 KSH § 2. wspólnicy spółki cywilnej Paweł Strykowski i Tomasz Kwaśny dokonali przekształcenia firmy w spółkę z o.o. Co ważne ze względu na formę przekształcenia spółka z o.o.PRZEJMUJE WSZELKIE PRAWA I OBOWIĄZKI spółki cywilnej. Oznacza to, że następuję naturalna kontynuacja wszystkich umów (w pełnym zakresie, w tym także regulaminów) podpisanych przed dniem 07.12.2016. W dniu dzisiejszym zaktualizujemy wszystkie dane na stronie firmowej, automatycznie generowane dokumenty będą już z nową nazwą i formą. W dniu dzisiejszym zmieniamy regulamin dla Reklamodawców ze względu na dodanie modułu do współpracy z influencerami.
2016-12-07, 12:51