Współpracujemy z najlepszymi!
Współpracujemy z najlepszymi! Z przyjemnością informujemy, że do naszego zespołu dołączył ekspert od spraw finansów – Karol Pietrzak, absolwent Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Karol posiada wieloletnie doświadczenie w zakresie zarządzania finansami, analityki biznesowej, prowadzenia controllingu finansowego i biznesowego. Zajmuje się również tworzeniem i wdrażaniem strategii poprawy efektywności pracy z wykorzystaniem nowoczesnych rozwiązań branżowych. Prywatnie jest szczęśliwym mężem, ojcem dwójki dzieci, a wolny czas najchętniej spędza, podróżując po świecie. Karol - witamy na pokładzie :-)
2018-08-02, 12:11
Współpracujemy z najlepszymi!

Karol - witamy na pokładzie :-)