Influencer marketing jest nadal jednym z najgorętszych tematów w branży, więc i my postanowiliśmy dodać coś od siebie ?? Zapraszamy na intensywne szkolenie z Patrycja Górecka-Butora - współautorką książki "Influencer marketing od A do Z", która posiada wieloletnie doświadczenie w realizacji kampanii z kluczowymi klientami, agencjami i domami mediowymi. ➡ Agenda: praktyczna wiedza, case studies, mierzenie efektów kampanii oraz część warsztatowa ? ?? ➡ Miejsce: ? Golden Floor Tower - Chłodna 51 ➡ Termin: 24 kwietnia ? Zarezerwuj już dziś ✅ Liczba miejsc jest ograniczona! #WhitePressInfluencer #WhitePress #InfluencerMarketing
2019-04-02, 14:05

➡ Miejsce: ? Golden Floor Tower - Chłodna 51
➡ Termin: 24 kwietnia ?

Zarezerwuj już dziś ✅ Liczba miejsc jest ograniczona!

#WhitePressInfluencer #WhitePress #InfluencerMarketing