Nasze subiektywne podsumowanie semKRK #13 ?
Nasze subiektywne podsumowanie semKRK #13 ? Dziękujemy za merytoryczne i ciekawe prelekcje: Krystian Kucharski, Maciej Drzewiecki, Maciej Wiśniewski, Aneta Krystosik i Dawid Krystosik z AdPeak, Piotr Michalak z Grupa TENSE, Robert Niechciał oraz SEO Planner - Grzegorz Strzelec?? Wiadomo – wiedza jest bardzo ważna, ale to, co dzieje się na przerwach jest równie interesujące. Bardzo dziękujemy Prosecco Van "Prosecco e Birra" za umilanie nam chwil spędzonych na networkingu i burzliwych dyskusjach o przyszłości content marketingu, SEO i Google??? Na koniec dziękujemy za zaproszenie Krzysztof Marzec - DevaGroup i chapeau bas Justyna Mądro za organizację! #semKRK
2019-09-26, 13:51
Nasze subiektywne podsumowanie semKRK #13 ?

#semKRK